Meiltä saat iloisen ja ammattitaitoisen palvelun muodikkaine hiustenleikkauksineen ja värjäyksineen. Myös kampaukset ja meikit sekä arkeen että juhlaan. Hiustenpidennykset ja -tuuhennukset teippi- ja ompelutekniikalla. Hiuspohjan/hiustenhoidot System Professional -tuotteilla. Koulutamme itseämme jatkuvasti ja hallitsemme viimeisimmät muotitekniikat ja hiustrendit.

Nyt meiltä myös kynsi-rakennekynsi –palvelut uudessa kynsistudiossamme, jossa raikkaan ilman takaa oma ilmanpuhdistin. Kynsistudion rauhallisessa ilmapiirissä kynsipalvelun saa Disan toteuttamana, henkilökohtaisten toiveiden mukaan.

Zig Zagin henki on raikas modernisuus ja ajaton klassillisuus yhdistettynä aitoon ammatilliseen asenteeseen. Pyrkimyksenä paras mahdollinen lopputulos, parhaalla mahdollisella tavalla.

Meiltä saatavissa laadukkaat Sassoon, Wella, Sebastian ja System Professional -tuotteet, niiden avulla uusi leikkaus ja värjäys jatkavat loistokkuuttaan myös kotona. Huomaa mahdollisuus varata aika meille netistä 24/7 silloin, kun Sinulle parhaiten sopii.

Oman autosi saat helposti parkkiin Koskikeskukseen tai Rautatienkadun parkkihalliin. Silloin ei ole huolta pysäköintiajan päättymisestä, vaan voit rauhassa nauttia hyvästä asiakaspalvelustamme sekä kantakaupungin sykkeestä. Aleksanterinkadun varressa on myös paljon parkkipaikkoja, varsinkin Sipulikirkkopuiston luona kadun päässä on hyvä viistoparkki.