Ripsienpidennykset tarjoavat käyttäjilleen kauniit, pidemmät, paksummat ja täyteläisemmät ripset, jotka kestävät jopa kaksi kuukautta. Ensiluokkaiset laadukkaat JB Lashes- ripset ovat täysin turvallisia iholle ja silmille, eivätkä vaurioita piilolinssejä. Lisäksi ne kestävät kosteutta, lämpöä, kloorivettä ja hikeä aivan kuten aidot ripset.

Ensiluokkaiset Premium Lashes-ripset valmistetaan höyhenen kevyistä, erittäin kiiltävistä synteettisistä ripsistä, jotka on nimenomaan tarkoitettu ripsienpidennyksiin. Premium Lashes - ripset ovat koostumukseltaan niin pehmeitä, runsaita ja taipuisia toisin kuin muut ripset, jotka ovat jäykkiä ja kovia. JB Lashes- ripset ovat kestäviä ja miellyttäviä käyttää.

Ensimmäisellä kerralla ripsipidennys ja -tuuhennus tehdään aina koko silmään, istutettavien ripsien määrä riippuu omien silmäripsien tuuheudesta. Ripsiä ei kiinnitetä suoraan ihoon vain n. 0.5 mm etäisyydelle ihosta.

Ripset ovat yksittäisiä, synteettisestä silkistä valmistettuja säikeitä. Säikeet kiinnitetään asiakkaan omiin ripsiin yksitellen ripsi kerrallaan. Lopputulos on tyylikäs, luonnollinen ja tuuhea. Ripsipidennysten kanssa et myöskään tarvitse ripsientaivuttajaa etkä ripsiväriä.

Ripsipidennykset pysyvät oikein käytettynä ja säännöllisesti huollettuna 4-8 viikkoa. Normaalisti oma ripsi irtoaa 60-90 päivän välein ja uusi ripsi kasvaa tilalle. Tästä syystä ripsipidennyksiä tulee täydentää 2-4 viikon välein, joskus jopa harvemmin, korjausväli riippuu ihmisen yksilöllisestä ripsien irtoamisvauhdista. Hyvin istutetut ripsikuidut irtoavat luonnollisen ripsen mukana pois.

Ripsipidennysten laiton jälkeen 24 tunnin ajan tulee välttää saunomista, uimista, suihkua tai muuta hikoilua aiheuttavaa liikuntaa, jotta liimasidokset varmasti ehtivät kiinnittyä kunnolla. Ripsiä ei saisi myöskään kastella ensimmäisen kahden tunnin aikana.

Ripsien hankaamista ja painelua tulee välttää, koska tämä irrottaa ripsiä. Öljypohjaisten meikinpoistoaineiden käyttöä ei suositella silmien alueella, öljyt nimittäin liuottavat liimasiteitä.

Ripsien pidennys 120 €
Ripsien pidennys minkkiripsillä 140 €
Helppo huolto 45 € / 30 min
Normaali huolto 60 € / 1h
Keskivaikea huolto 75 € / 1,5h
Vaikea huolto 90 € / 2h
Meikin poisto ennen ripsien laittoa 10 €
Swarovski kristallit ripsiin 2 € / kpl
Värilliset ripset +5 €
Ripsien poisto 55 € / 1h